Blog

Digitaalisten palveluiden myynti ja markkinointi taloyhtiöille: valmennus yrityksille (Siirretty syksyyn)

- Updated 28.4.2020

Valmennus siirretään Koronavirustilanteen johdosta syksyyn 2020!

Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Voit edelleen ilmoittautua koulutukseen mukaan alla olevalla linkillä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtaisesti tieto uudesta koulutusajasta, eikä ilmoittautuminen ole tässä tilanteessa sitova.

Valmennuksen tavoitteena on tukea yrityksiä saamaan asunto-osakeyhtiöistä uusia asiakkuuksia. Valmennus on suunnattu ensisijaisesti pienille, keskisuurille ja start-up -yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ja markkinoimaan uusia palveluita asunto-osakeyhtiöille. Erityisesti valmennuksessa keskitytään energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen ja erilaisten digitaalisten palveluiden myymiseen taloyhtiöille.

ILMOITTAUDU MUKAAN VALMENNUKSEEN

Valmennuksessa käsitellään alla olevia kokonaisuuksia. Tarkempi agenda ja painotukset räätälöidään ilmoittautuneiden toiveiden mukaan.

BIM Kampus
Lapinrinne 3
00100
HELSINKI

Lisätietoja: Lauri Tähtinen, [email protected]  +358 40 486 5400

Koulutus on osa Ilmastoviisaat taloyhtiöt-hanketta, joka rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta.

Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hanke vauhdittaa taloyhtiöiden digiloikkaa. Tavoitteena on saada asunto-osakeyhtiöt ja niiden asukkaat aktiiviseksi osaksi älykaupunkia ja ilmastonmuutoksen torjuntaa. Ilmastoviisaat taloyhtiöt kehittää yhteisiä toimintamalleja asuinkerrostalojen tiedon keräämiseen, jakamiseen ja omistajuuteen. Hanke myös pilotoi asuinkiinteistöjen IoT-sensoridatan hyödyntämistä kuudessa kerrostaloyhtiössä Helsingissä ja Vantaalla yhdessä asukkaiden kanssa. Vuoden 2020 loppuun kestävässä hankkeessa ovat mukana Helsingin ja Vantaan kaupungit, Forum Virium Helsinki, Green Building Council Finland ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY.

Yhteystiedot:
Aleksi Heikkilä, projektikoordinaattori,
Helsingin kaupunki
aleksi.heikkila(at)hel.fi

Search